Mas carandellReus
Valoración del empleador 6/6

basado en 1 calificaciones

Opiniones Mas carandell Reus

Añadir una respuesta

Anular

Recuerda que tu opinión debe ser conforme con los términos y condiciones y lo más sustancial posible - nos interesa que nuestros usuarios puedan - también gracias a tu entrada - saber cuánto más mejor acerca del trabajo en la empresa Mas carandell

Coordinador/a projecte comunitariOferta de trabajo
Característiques de l'oferta Estat de l'oferta: En tràmit Nombre de places: 1 Jornada laboral: Jornada complerta: De dilluns a divendres (es requereix disponibilitat de jornada) Horari: 38, 5 hores setmanals Lloc de treball: Reus Tipus de contracte: Altres contractes temporals a temps complert contracte 6 mesos Sou orientatiu: 21.224 anuals bruts Resum: Coordinador/a d'un projecte comunitari de projecte amb l'objectiu de crear vincles i trencar desconfiances a través d'un porta a porta. En aquest cas la missió a informar, fer conèixer i acompanyar a les famílies en diferents temes com el de pobresa energètica.
Funcions a realitzar: Dirigir i encoratjar el projecte al barri: Liderar, organitzar i animar l'equip de treball del barri. Implementar el sistema de seguiment. . Establir una relació/cooperació amb les entitats, institucions i associacions del barri.
Construir i dirigir l'equip: Definició els perfils, reclutament, organització i supervisió Participar en el desenvolupament del projecte, en el si de la direcció de la xarxa: Col·laborar en la millora del servei i el seu funcionament per a la seva extensió i aplicació a altres Barris. Col·laborar en la constitució d'un model pedagògic per formació. Participar en la creació de dinàmiques de grup i de xarxes entre els diferents barris. Participar en la recerca de Partners per desenvolupar el projecte, així com nous serveis. Observacions: Persona amb 3-5 anys de experiència en el desenvolupament i gestió de projectes, ocupant llocs de responsabilitat. Experiència en gestió d'equips de persones, flexibilitat per gestionar imprevistos... Capacitat de síntesis i de redacció. Que no sigui resident al barri Horts de Miró Requisits Experiència: 3 anys Idiomes: Castellà (Mitjà), Català (Mitjà) Informàtica: Ofimàtica (Elemental) Formació reglada: Estudis universitaris Altra formació: Estudis àmbit social Ocupacions Coordinador/a projecte comunitari
Leer más
   
Netejador/aOferta de trabajo
Característiques de l'oferta Estat de l'oferta: En tràmit Nombre de places: 1 Horari: varis Lloc de treball: Reus Tipus de contracte: Altres contractes temporals a temps parcial Sou orientatiu: segons conveni Resum: NETEJADOR/A per a les Àrees Bàsiques de Salut Funcions a realitzar:

Neteja a les àrees bàsiques. Es demana experiència en el sector serveis sanitari i social

Observacions:

Flexibilitat horaria

Requisits Experiència: No és necessària Idiomes: Castellà (Elemental), Català (Elemental) Formació reglada: No és necessària Altra formació: No és necessària Ocupacions Netejador/a
Leer más
   
Dependent/aOferta de trabajo
Característiques de l'oferta Estat de l'oferta: En tràmit Nombre de places: 1 Horari: Rotatiu intensiu de matí / tarda (7:30 a 14:30 o de 14:40 a 21:30) Lloc de treball: Reus Tipus de contracte: Altres contractes temporals a temps complert per cobrir baixa maternitat Sou orientatiu: 12.672 bruts anuals Resum: Comerç alimentació Funcions a realitzar:

Rebre la comanda, comprovar-la, col·locar-la i mantenir la botiga ordenada i neta. Cobrar a caixa i realitzar el quadres de les mateixes. Funcions de cocció i elaboració del pa.

Requisits Experiència: 1 anys Idiomes: Castellà (Mitjà), Català (Mitjà) Informàtica: Ofimàtica (Elemental) Formació reglada: Certificat d'estudis primaris. EGB sense títol. Batxiller elemental sense revàlida Altra formació: Valorable carnet manipulació aliments Ocupacions Dependent/a
Leer más
   
Administratiu/vaOferta de trabajo
17.000€ al año
17.000€ al año RequisitsFormació reglada: Cicle formatiu de grau mitjà. FP 1r grau (tècnic/a auxiliar). Mòduls professionals II. Especialitat: Gestió administrativa Experiència: 2 anys Informàtica: Word (Superior), Excel (Superior) Idiomes: Català (Superior), Castellà (Superior) Altra formació: No és necessària Condicions de l'ofertaDies laborables: de dilluns a divendres Horari: 5 matins i 2-3 tardes Població del lloc de treball: Reus Nombre de vacants: 1 Tipus de contracte: Temporal per obra o servei a temps complet inicial amb possibilitat de continuïtat Sou orientatiu: 17.000 bruts anuals Funcions:

Suport a la direcció del centre

Resum de l'oferta: Administratiu/a amb experiència mínima i demostrable de 2 anys en programes ocupacionals amb l’ús de GALILEU i GIA. Es requereix transport propi (cotxe, moto...)
Leer más
   
FE

¿Solicitasteis el puesto Arquitecte/a tècnic/a con salario 28.000€ al año en Mas carandell y fuisteis invitados a una entrevista de trabajo? Compartid vuestras impresiones acerca de la reunión con el representante de la compañía. La información que transmitáis puede ser valiosa para otros usuarios.

   
JBP

En Reus, Tarragona provincia Mas carandell está buscando un trabajador para el puesto Cambrer/a. ¿Has participado en la selección? Escribe cómo es desde tu punto de vista este proceso. Tu opinión puede ser una valiosa indicación para los habitantes de la región que están considerando trabajar en la compañía.

   
EM

En el portal ha aparecido recientemente una oferta para el puesto Advocat/ada. ¿Pude compartir alguien sus impresiones acerca del trabajo en Mas carandell?

   
admin

¿Sabéis algo nuevo sobre lo que está pasando en Mas carandell ?, porque hace tiempo que no aparece nada sobre ese tema. Esperamos informaciones nuevas acerca del trabajo.

   

Dejar una opinión sobre Mas carandell - Reus

ATENCIÓN: Recuerda que tu opinión debe ser conforme con los términos y condiciones y lo más sustancial posible - nos interesa que nuestros usuarios puedan - también gracias a tu entrada - saber cuánto más mejor acerca del trabajo en la empresa Mas carandell

Ofertas de trabajo Mas carandell

Ofertas de empleo encontradas en internet


Otros empleadores en Reus